Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Omega csapata nagyon aggódik Benkő László miatt

Az Omega csapata nagyon aggódik Benkő László miatt

Színes

Az Omega csapata nagyon aggódik Benkő László miatt

Színes

BTP 08:40

Az Omega zenekar a rajongók segítségét kéri, hogy Benkő László minél hamarabb színpadra állhasson.

Ahogy mi is megírtuk, az Omega billentyűsén, Benkő Lászlón nyár elején életmentő műtétet kellett végrehajtani. A zenésznek súlyosan bevizesedett a tüdeje, mivel anno túlgyógyszerezték. A billentyűsnek meg kellett küzdenie a rákkal is.

Benkőnek azóta a halálhírét keltették, de hála égnek ez csak egy rossz álhír volt. Ezután megerősítették, hogy az a pletyka igaz, hogy Benkő kórházban van, de él.

A Kossuth és Liszt Ferenc-díjas zenész azért került be, mert hetekkel ezelőtt elesett. Eltört a bordája, valamint a térde, a lábát is műteni kellett. Benkő nincs túl jó bőrben, de ettől már az jár a fejében, hogy szeretne minél hamarabb színpadra állni, és már a zenésztársak is várják vissza a próbákra.

Az Omegások most arra kérik a rajongókat, hogy bárhol is legyenek a világban, küldjenek Benkőnek rövid videós üzeneteket. Ez a szeretet most az, amire szüksége van a billentyűsnek, hogy minél hamarabb kikerülhessen a kórházból.  

„Most van itt az ideje, hogy mindannyian, akik szeretnénk Benkő Lacit mielőbb biztonságban tudni, kifejezzük szeretetünket, bátorítsuk és erőt adjunk neki. Pontosan erre van szüksége, hogy érezze a rajongók, ismerősök, barátok ezreinek szeretetét. Arra invitálunk mindenkit, aki üzenni szeretne Benkő Lacinak, hogy küldjön egy rövid videót erre a címre: gyogyuljmeglaci@gmail.com

- írta a zenekar a közösségi oldalán.

Szóval Omega rajongók hajrá! Mutassátok meg, hogy az összetartás továbbra sem tud kihalni.

Borítókép: Bielik István - Origo