Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cameron Diaz elárulta, hogy miért fordított hátat Hollywoodnak

Cameron Diaz elárulta, hogy miért fordított hátat Hollywoodnak

Színes

Cameron Diaz elárulta, hogy miért fordított hátat Hollywoodnak

Színes

Baranyecz János 08:38

A Charlie angyalai gyönyörű színésznője, Cameron Diaz még 2014-ben vonult vissza, és most végre kiderült, hogy mi állt a döntése hátterében.

Hat évvel ezelőtt nagyon meglepte, és persze elszomorította rajongóit Cameron Diaz, mikor úgy döntött, hogy kiszáll a mókuskerékből, és visszavonul. Sokan csak találgattak, hogy mi lehet az oka, de most a MovieWeb észrevette, hogy a híresség egy interjú során elárulta az egyik ismert barátjának, Gwyneth Paltrow-nak, hogy nem véletlenül jutott erre a nehéz elhatározásra.

„Úgy döntöttem, hogy más dolgokat szeretnék az életembe. Olyan keményen és sokáig dolgoztam filmeken, hogy felőrölt. Egyáltalán nem hagytam helyet a magánéletemnek. Aztán arra jutottam, hogy abbahagyom a filmezést, és inkább magamra, a családomra és a barátaimra koncentrálok”

– árulta el Cameron Diaz.

Azt is megemlítette, hogy színésznőként nem igazán volt önálló, hiszen folyamatosan istápolták őt, és az élete egy részét más embereknek adta, de végül be kellett bizonyítania magának, hogy egyedül is helyt tud állni, és megy neki az igazi felnőtt élet. Így készítette fel magát egy kicsit a családi életre is, hiszen nemrég gyermeket vállaltak szerelmével.

Ezek alapján pedig a boldognak tűnő Cameron Diaz egyáltalán nem bánja, hogy hátat fordított a szupersztár életnek, hiszen a lelki és szellemi fejlődéséhez az kellett, hogy saját lábra álljon, és ne másokra hagyatkozva, külső irányítás alatt élje a hétköznapjait, mint a legtöbb hollywoodi celeb.

Itt lehet megtekinteni a vele készült interjút:

Borítókép: Cameron Diaz / PATRICK KOVARIK / AFP