promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálszexi bikinis képeket rakott ki magáról Emily Ratajkowski
Borítókép:  Emily Ratajkowski / PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most igazán örülhetnek a gyönyörű modell rajongói, hiszen Emily Ratajkowski elképesztően sok pikáns anyaggal tudatta a világgal, hogy megjelent az új bikinikollekciója.

Az biztos, hogy remekül érezhetik magukat azok, akiknek Emily Ratajkowski az álmuk, hiszen a csodaszép modell nagy meglepetéssel készült a követőinek, ugyanis bemutatásra került az új kollekciója, amit Satin Swim névre kereszteltek. És ki máson állnának a legjobban a ruhaköltemények, mint rajta, szóval természetesen meghökkentően csábító dolgokat posztolt a fiatal híresség.

Emily Ratajkowski több terméket is demonstrált, így ismét falatnyi ruhákban csodálhattuk meg tökéletes testét – a kommentelők meg persze alig kaptak levegőt, és többen is jelezték, hogy valószínűleg egészségügyi problémáik lesznek az ilyen forró fotók láttán.

Egyszerre egy elég hatalmas adagot kaptunk a sztártól, de ezért jó eséllyel senki sem fog megharagudni rá, hiszen a képek magukért beszélnek. Látható, hogy mennyire büszke a bikinikollekcióra, aminek még a női alakot ábrázoló csatja is igazi különlegességnek számít.

Itt lehet megtekinteni pár felfoghatatlanul dögös képet Emily Ratajkowskiról, aki még egy durva videóval is megajándékozott minket az Inamorata nevű, saját márkáját népszerűsítve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás