promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mintadiáknak nézte a világ egyik legismertebb pornósát egy román politikus
Borítókép:  Mia Khalifa / hotactress.org
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon ciki dolog történt egy Ionel Isac Tudorache nevű politikussal, ugyanis csúnyán bedőlt egy kamuhírnek, ahol Mia Khalifa arcát használták fel.

Csupán egy maréknyi pornófilmet készített Mia Khalifa, de hamar a műfaj legnagyobbjai közé került egy olyan videónak köszönhetően, amiben hidzsábot viselt, és ezzel hatalmas botrányt kavart; többek között meg is akarták ölni a tiszteletlensége miatt.

Azóta persze teljesen más utakra lépett, és erőn felül próbálja semmissé tenni a múltját, viszont hiába törölteti különböző helyekről a pikáns anyagokat, az arcát már szinte mindenki ismeri – szinte.

Most arról ír a 24, hogy egy román politikus, Ionel Isac Tudorache sajnos eléggé bedőlt egy poénnak szánt, hamis cikknek, amiben azt írták, hogy egy Alexandra Timofte nevű fiatal lány tökéletes eredménnyel érettségizett. A férfi ki is rakta a hírt a saját oldalára, és még azt is hozzátette, hogy a celebek helyett inkább a hozzá hasonló mintadiákokat kéne büszkén mutogatni.

Csupán annyi volt a baj, hogy Alexandra Timofte nem létezik, helyette Mia Khalifa képét rakták a kamucikkbe.

Persze, egyből jöttek a felvilágosító kommentek, Isac pedig később törölte a posztot, majd elismerte a hibáját. Igaz, hogy a mögötte lévő gondolatai – mely szerint a teljesítményt kéne díjazni a botrányos viselkedés helyett – nemesek, de valljuk be, ez egy szép próbálkozás volt, ha azt akarta elhitetni az emberekkel, hogy tényleg nem tudja, ki az a Mia Khalifa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás