Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mintadiáknak nézte a világ egyik legismertebb pornósát egy román politikus

Mintadiáknak nézte a világ egyik legismertebb pornósát egy román politikus

Színes

Mintadiáknak nézte a világ egyik legismertebb pornósát egy román politikus

Színes

Baranyecz János 15:45

Nagyon ciki dolog történt egy Ionel Isac Tudorache nevű politikussal, ugyanis csúnyán bedőlt egy kamuhírnek, ahol Mia Khalifa arcát használták fel.

Csupán egy maréknyi pornófilmet készített Mia Khalifa, de hamar a műfaj legnagyobbjai közé került egy olyan videónak köszönhetően, amiben hidzsábot viselt, és ezzel hatalmas botrányt kavart; többek között meg is akarták ölni a tiszteletlensége miatt.

Azóta persze teljesen más utakra lépett, és erőn felül próbálja semmissé tenni a múltját, viszont hiába törölteti különböző helyekről a pikáns anyagokat, az arcát már szinte mindenki ismeri – szinte.

Most arról ír a 24, hogy egy román politikus, Ionel Isac Tudorache sajnos eléggé bedőlt egy poénnak szánt, hamis cikknek, amiben azt írták, hogy egy Alexandra Timofte nevű fiatal lány tökéletes eredménnyel érettségizett. A férfi ki is rakta a hírt a saját oldalára, és még azt is hozzátette, hogy a celebek helyett inkább a hozzá hasonló mintadiákokat kéne büszkén mutogatni.

Csupán annyi volt a baj, hogy Alexandra Timofte nem létezik, helyette Mia Khalifa képét rakták a kamucikkbe.

Persze, egyből jöttek a felvilágosító kommentek, Isac pedig később törölte a posztot, majd elismerte a hibáját. Igaz, hogy a mögötte lévő gondolatai – mely szerint a teljesítményt kéne díjazni a botrányos viselkedés helyett – nemesek, de valljuk be, ez egy szép próbálkozás volt, ha azt akarta elhitetni az emberekkel, hogy tényleg nem tudja, ki az a Mia Khalifa.

Borítókép: Mia Khalifa / hotactress.org