promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tönkrement a Halálos iramban-filmek sztárjának házassága
Borítókép:  Paul Walker, Jordana Brewster és Vin Diesel a Halálos iramban: Ötödik sebesség című filmben / imdb.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű autós akciószériában Paul Walker szerelmét alakító Jordana Brewster 13 év után döntött úgy, hogy elég volt, és végül beadta a válópert.

Jordana Brewster olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Faculty – Az invázium, A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, vagy a Dallas című sorozat modernizált folytatása. Az igazi népszerűséget természetesen a Halálos iramban-filmekkel érte el, ahol ő volt Vin Diesel testvére, akibe Paul Walker karaktere beleszeretett, és végül egymás mellett kötöttek ki. Most viszont úgy látszik, hogy az életben nem ilyen szerencsés a színésznő.

Arról ír a TheBlast, hogy Jordana Brewster 13 év házasság után elválik a producerként ismert férjétől, Andrew Formtól, akivel két közös kisgyermekük is van.

Állítólag már januárban kialudt a szerelmük tüze, és szétmentek, de csak most jutottak el odáig, hogy beadják a papírokat. Így hivatalosan is elkezdődött a válás, ami valószínűleg, gyorsan, csendben fog lezajlani, hiszen csupán a szenvedély múlt el, a barátság pedig megmaradt köztük, és ugyanúgy mindketten fontos részei lesznek a 4 éves Rowan, illetve a 6 esztendős Julian életének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás