promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Reggel nálad kezdek, te féreg!” – Curtis hadat üzent egy állatkínzónak
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis mindig is megérintette a bántalmazott állatok sorsa, és úgy döntött, hogy személyesen fogja felkeresni a látrányi állatkínzót.

Július 6-án a kapos.hu számolt be arról a látrányi férfiról, aki egy kalapáccsal verte fejbe a saját kutyáját, mert az  állat széttépett két nyulat. A balatonlellei körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt még aznap éjjel elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 70 éves helyi lakos a vallomása során elismerte tettét. A bántalmazott ebet az állatorvos ellátta, majd egy állatmentő alapítvány munkatársa menhelyre vitte.

Curtist mindig is megérintette a bántalmazott állatok sorsa, nagy állatvédő hírében áll. Igaz, 2019 áprilisában egy kisebb botrányba keveredett, mert az egyik lemezbórítóján szőrmebundában pózolt, és emiatt rengetegen támadták őt. Akkor így reagált a felháborodott hangokra:

„Tisztelt állatvédő szervezetek! Teljesen megértem a felháborodásukat, mivel én is felelős állattartó vagyok. DE AZT LE SZERETNÉM SZÖGEZNI, SOSE BÁNTOTTAM EGYETLEN EGY ÁLLATOT SEM, SŐT MÁR TÖBB ÍZBEN MŰKÖDTEM EGYÜTT ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLETTEL. Ezt a kabátot nem én választottam, hanem úgy kaptam a fotózás erejéig. SOHA NEM ÁRULTAM, SOHA NEM REKLÁMOZTAM, SOHA NEM FORGALMAZTAM EZT A TERMÉKET! Maradok tisztelettel, Curtis. A legismertebb senki!”

A látrányi állatkínzó esete ő hozzá is elért, és furcsa véletlen, de a rapper éppen a Somogy megyei községben pihen, ezért úgy döntött, személyesen fogja felkeresni az elkövetőt.

„ÉRDEKES AZ ÉLET... Pont Látrányban vagyok... Reggel nálad kezdek, te féreg!!!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ÉRDEKES AZ ÉLET... Pont Látrányban vagyok...Reggel nálad kezdek te féreg!!!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás