promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
39 évvel fiatalabb nőt vett feleségül Dennis Quaid
Borítókép:  Dennis Quaid / Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dennis Quaid bebizonyította, hogy az életkor az csak egy szám, és a szerelem még közel 40 év korkülönbséget is át tud ugrani.

Hollywood egyik legsármosabb színészének tartják Dennis Quaidet, aki olyan sikerekben szerepelt, mint például a Holnapután, Apád-anyád idejöjjön!, Egy kutya négy élete vagy a Vérbeli hajsza. A sztár már 67 esztendős, de ez egy pillanatig sem gátolta meg őt abban, hogy egy nála 39 évvel fiatalabb hölggyel mondja ki a boldogító igent a tavaly októberi eljegyzés után – akármennyire is támadják őt egyesek a nagy korkülönbség miatt.

A Blikk írja, hogy a 27 éves Laura Savoie és Dennis Quaid hiába akartak alapból hatalmas esküvőt, végül a koronavírus-járvány miatt szűk baráti körben keltek egybe még hónap elején. Ettől függetlenül hatalmas a boldogság közöttük, hiszen a híresség állítása szerint három házasság után végre megtalálta az igazit Laura személyében.

Dennis Quaid annak idején Meg Ryan házastársa is volt több évig, de most nagyon úgy néz ki, hogy tényleg rendesen elcsavarta a fejét a friss felesége, hiszen állítólag igazi szerelem volt első látásra. A People magazinnak köszönhetően kép is készült a jeles napról, így most mindenki megtekintheti, hogy milyen boldog a szerelemes pár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás