Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mészáros Dóra mellbimbós képet posztolt – fotó

Mészáros Dóra mellbimbós képet posztolt – fotó

Színes

Mészáros Dóra mellbimbós képet posztolt – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 04:40

Mészáros Dóra gyakran oszt meg Instagram-oldalán szexi, hiányos öltözetű, vagy éppen meztelen fotókat, amelyekkel mind ez idáig közel 50 ezer követőre tett szert.

Mészáros Dóra már a főiskolás évei alatt elvállalt több erotikus munkát, dolgozott webkamerás portálon és szerepelt pornófilmekben is. A legtöbben innen ismerhetik őt Dorothy Black néven.

Dórát egy igazi természetes szépségnek ismerhettük meg, és 43 évesen is nagyon odafigyel a külsejére, amit gyakran mutogat büszkén az Instagram-oldalán. Tökéletes alakján az évek nem tudtak csorbát ejteni, már húsz éve az ország legprofibb és legismertebb modelljének számít.

Kevesen tudják, hogy Dórán sosem hajtottak végre semmiféle szépészeti beavatkozást, és a közhiedelemmel ellentétben sosem kellett a képeit retusálni. A férfi magazinokban kevés olyan modellel lehetett találkozni, akinek nagyobb mellei lettek volna, mint Dórának; 75D-s kebleit is a természetnek köszönheti, amiket ugyancsak rendszeresen megvillant a követőinek.

Nemrég egy olyan ruhában pózolt, amin keresztül teljesen átlátszott a mellbimbója is. Dóra ezzel a fotóval kívánt a rajongóinak kellemes hétvégét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Have a nice weekend! I'm just waiting for you. Link in Bio @medphotoline

Dora Meszaros - Dorothy Black (@meszaros_dora) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: 24.hu