promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexuális zaklatással vádolták Justin Biebert
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy 2014-es ügy került elő, de Justin Bieber szinte azonnal reagált a vádakra.

Justin Bieber nagy változásokon megy át, ami többnyire feleségének, Hailey Biebernek köszönhető. Az énekes talán még sosem volt ennyire szerelmes. Múltkor még olyan kijelentést is tett, hogy ha visszamehetne az időben, akkor szűz maradna a házasságig.

Bieber nem mindig volt ilyen jófiú, elég csak a Selena Gomezzel való kapcsolatára gondolni, akit többször meg is csalt. Most egy Danielle nevű nő került elő, aki azt állította, hogy Bieber a texasi Austinban 2014. március 9-én szexuálisan zaklatta őt egy hotelben. Nos, a régi Justinról talán el lehet képzelni, hogy sok nőt megkíván, de a zaklatást nem igazán.

Justin többnyire sosem reagál ezekre a vádakra, mert volt belőlük elég, de most mégis úgy döntöttek feleségével és csapatával, hogy Twitteren megtörik a csendet.

„Egy új Twitter fiók jelent meg az elmúlt 24 órában, ahol egy posztban megemlítenek engem is egy szexuális zaklatási üggyel kapcsolatban, ami 2014. március 9-én az austini Four Seasons Hotelben történt. Szeretném tisztázni, semmi valóságalapja nincsen ennek a sztorinak. Bizonyítani is fogom, hogy sosem jártam a helyszínen”

– írta Bieber.

A kamu dolgokat állító lány jól tájékozott volt, mert az énekes aznap Austinban járt, de az akkori barátnőjével, Selena Gomezzel töltötte minden idejét. Bieber képekkel és e-mailekkel is tudta bizonyítani az ártatlanságát. Végül a valótlanságokat állító poszt el is tűnt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás