promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci: „Minden okkal történt, semmit sem bántam meg”
Borítókép:  nyiregyhaza.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője és szerelme, Yilmaz a Mokka című műsor vendége volt. A fiatal pár beszélt a párkapcsolatukról, de szóba került Dorci és Besenyi Bogi történetszála is.

Pap Dorci még Dominikán ismerte meg szerelmét, Yilmaz Ümitcant, aki rendezőasszisztensként dolgozott az Exatlon Hungaryben. Elmondásuk szerint első pillantásra megkedvelték egymást, de a műsor miatt nem alakulhatott ki semmiféle kapcsolat kettejük között, így meg kellett várni, míg Dorci kiesik a versenyből. Miután ez megtörtént, Yilmaz végre elvihette Dorcit egy romantikus motorozásra a szigeten, és onnantól nem volt megállás. A fiatalok egymásba szerettek, és azóta is boldogok egymás mellett.

A szerelmesek a TV2 reggeli műsorában, a hétfői Mokkában beszéltek kapcsolatukról. Elárulták, hogy folyamatosan együtt vannak, és együtt tervezik a jövőjüket, de egyelőre nem tudják eldönteni, hogy Budapesten vagy Nyíregyházán telepedjenek le.

Természetesen szóba került az Exatlon Hungary legnagyobb botránya is, ami Dorci és Besenyei Bogi között alakult ki, és ami miatt a fiatal tanulót a mai napig sértő, fenyegető üzenetekkel bombázzák.

Bogi korábban már nyilatkozhatott a műsorban történtekről a Mokkában; elmondása szerint a verseny óta nem beszéltek Dorcival, és szerinte nem is fognak kibékülni. Most Dorci is színt vallott.

„Mindennek két oldala van, tehát nem mindent láttak a nézők, úgyhogy minden okkal történt, semmit sem bántam meg, mert aki ismer, az tudja, hogy nem ilyen vagyok. Én senkivel sem viselkedem így ok nélkül”

– fogalmazott Dorci a műsorban. A teljes beszélgetést alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás