Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hujber Ferenc lesz a Mintaapák új főszereplője?

Hujber Ferenc lesz a Mintaapák új főszereplője?

Színes

Hujber Ferenc lesz a Mintaapák új főszereplője?

Színes

Helmeczi Benjamin 11:50

Makranczi Zalán veszi át Klem Viktor szerepét a Mintaapák című sorozatban, de a rajongók ebbe nem nyugszanak bele.

Amikor kiderült, hogy Fenyő Ivánnal nem hosszabbítottak szerződést, és a továbbiakban Kamarás Iván fogja játszani a szerepét, a rajongók egy 20.000 fős Facebook-csoportban indítottak petíciót, hogy a TV2 változtassa meg a döntését. Mint az látható, semmi értelme nem volt az aláírásgyűjtésnek, nemhogy Fenyő Ivánt visszavették volna a projektbe, újabb színészektől váltak meg.

Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor, és Kovács Patrícia is távozik a sorozatból, akiktől a csatorna közleménye szerint emberi és magaviseleti problémák miatt kellett megválni, ők azonban ezt határozottan visszautasították. Néhány stábtag viszont megerősítette a közleményben megfogalmazottakat, miszerint valóban voltak gondok a forgatáson.

Mint kiderült, Klem Viktor karakterét, dr. Bartha Szabolcsot a jövőben Makranczi Zalán fogja alakítani, de a rajongók nincsenek kibékülve a választással. Szerintük ugyanis Hujber Ferencet kellett volna felkérni.

Valószínűleg ez sohasem történne meg, hiszen a Valami Amerika-filmek sztárja híresen nehéz természetű, és ha igaz, hogy a TV2 magaviseleti problémák miatt vált meg több színésztől, akkor biztos nem őt szerződtetné bármelyiküknek a helyére is. Ráadásul Hujber Ferenc egy ideje teljesen hátat fordított a színészetnek, jelenleg is Angliában él, és vendéglátóhelyen dolgozik.

Éppen ezért biztosra vehető, hogy Makranczi Zalán marad az új dr. Bartha Szabolcs, de hogy ki váltja Kovács Patríciát, és Szabó Kimmel Tamást, arról még mindig nincs hír.

Borítókép: TV2