promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence retró Hip Hop Boyz slágert énekel egy WC-ülőkével
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy most sokan meg fogják kérdezni, hogy mi fene az a Hip Hop Boyz?

A mostani generáció még ismerheti Istenes Bencét, de a Hip Hop Boyzot már nem igazán. Anno a kilencvenes években az egyik legmenőbb hóbort lett fiúbandát alapítani, de hát ebben volt az óriási pénz. Külföldi mintára rengeteg hazai fiúcsapat került elő, amelyikből az egyik legnépszerűbb a Hip Hop Boyz volt.

Az együttes 1992-ben alakult Budapesten. A csapat tagjai Levy T., O.G. Duck, Real Action először az 1992-es Magyarországi DMC fesztiválon találkoztak, ahol Real Action és O.G. Duck az Enemy Squad együttesben táncolt és rappelt. Retrzóásként még ma napig menő elővenni pár kultikus dalukat, amik között ott volt az „Ott várok rád”, a „Ragadom-dagadom”, a „Megbántottak” vagy „A hegyekbe fönn”.

Utóbbit vette elő Istenes Bence, aki nagyon unatkozhatott, mivel otthon található eszközökkel adja elő a népszerű dalt: poharak, fogkefe, csipesz, olló, na meg vécédeszka az alapütemnek. A műsorvezető persze az éneklést is bevállalja.

Nem lehetett egyszerű összerakni ezt az acapella videót, szóval le a kalappal előtte. Kíváncsian várjuk mivel fog előrukkolni legközelebb. Jöhetne konyhai turmixgéppel valamilyen The Prodigy nóta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás