promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rita Ora megmutatta melleit – fotó
Borítókép:  Valery HACHE / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rita Ora nem először villantotta meg kebleit. Ezúttal edzés után készített néhány pikáns fotót, amivel teljesen elbűvölte a rajongóit.

A koszovói-albán származású, angol énekes-színésznő 2011-ben robbant be a köztudatba, mikor megjelent Hot Right Now című dala. 2015-ben a brit X-Faktor zsűrijének tagja volt, de a zene mellett színésznőként is tevékenykedik. 2013-ban kapott szerepet a 90210-ben, majd a Halálos iramban 6. részében, ezt követően pedig A szürke ötven árnyalata-trilógiában, és a Pokémon – Pikachu, a detektívben.

A 29 éves, gyönyörű Rita a közösségi oldalán folyamatosan újabb és újabb fotókat oszt meg, és nem ritka, hogy pikáns tartalommal örvendezteti meg rajongóit. Korábban például bikinis fotókat készített magáról egy ibizai nyaralás közben, miután hasonló stílusú lesifotók jelentek meg róla. Mindenki eldöntheti, hogy melyik képek sikerültek jobban.

Legutóbb pedig egy izzasztó edzés után készített olyan képeket, amin megvillantotta kebleit is. Érdemes megnézni a második fotót, amin nem félt nagyobb belátást engedi a dekoltázsába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Keep moving.

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás