promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor: „Semmihez sem tudok jó pofát vágni, mert érzi, mi zajlik bennem”
Borítókép:  Krausz Gábor és Tóth Gabi / tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi szerelme, Krausz Gábor teljesen megnyílt, és nagy őszinteséggel beszélt komoly nehézségekről.

A sztárséf, Krausz Gábor és Tóth Gabi mindössze pár hónapja lettek szülők, mikor megérkezett az életükbe a pici Hannaróza. A gyermekáldás szinte mindenkinek megváltoztatja az életét, és Krausz Gábor kifejezetten nagy figyelmet szentel a babának, hiszen ő nem ápolt felhőtlen kapcsolatot a saját édesapjával, ezért nagyon fontos neki, hogy ne kövesse el ugyanezt a hibát.

Természetesen minden újdonsült szülő tele van félelemmel, aggodalommal, hiszen nagyon nagy felelősséggel jár felnevelni egy gyereket, és ezzel Krausz Gábor is így van. A Blikk írja a Story magazin interjúja alapján, hogy akadtak olyan nehézségek, amiket a sztár kicsit nehezebben tudott kezelni az elején, de azóta már sokat fejlődött ő is, és a pici is.

„Előfordul, hogy amikor Gabi nem tudja elaltatni, és üvölt, a karomba veszem, és miközben ringatom, két perc alatt hallgat és elalszik”

– mesélte Krausz Gábor, aki tudja, hogy ez a járványidőszak annyi pozitívumot hordozott magában, hogy végig a családjával tudott lenni, így szorosabb lett a köteléke Hannarózával. Megtanulta, hogy nem csupán szerelméhez, Tóth Gabihoz, de a babához is szükséges a türelem, és mindig összeszedettnek kell lennie, hiszen most erre van szüksége mindenkinek.

„Nem láthatja, amikor négy-öt órányi sírdogálása kezd kihozni a sodromból a tehetetlenség, nem érezheti, hogy mennyire feszültté tesz a jövő kilátástalansága, és az, hogy mikor mehetek vissza dolgozni. Tudom, hogy kedvesnek kell lennem, amikor úgy érzem, semmihez sem tudok jó pofát vágni, mert érzi, mi zajlik bennem”

– osztotta meg a gondolatait Krausz Gábor, aki a problémák és a nehézségek ellenére is egy csodának éli meg az apaságot, és Tóth Gabival együtt nagyon szeretik a picit, akinek a boldogságáért bármit megtennének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás