Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon aggasztó dolgot rakott ki Vajna Tímea

Nagyon aggasztó dolgot rakott ki Vajna Tímea

Színes

Nagyon aggasztó dolgot rakott ki Vajna Tímea

Színes

Baranyecz János 11:39

Vajna Timi életében akadnak manapság jó, és rossz napok is, de most olyasmit tett közzé a sztár, ami komoly aggodalomra adhat okot.

Andy Vajna özvegyének, Vajna Timinek igazi érzelmi hullámvasút ez az előző másfél év, hiszen sajnálatos módon elhunyt a férje; az örökösödés elhúzódása miatt sokáig anyagi gondokkal küzdött; mikor végre pénzhez jutott, újra megtalálta a szerelmet is; most pedig egyedül maradt Los Angelesben, pont akkor, mikor a legdurvább a helyzet a tüntetések és zavargások miatt.

Vajna Tímea most nagyon magányos, ilyenkor pedig sajnos hajlamos az ember beengedni a sötét gondolatokat, és úgy látszik, hogy ő is ilyen. A Ripost vette észre, hogy a sztár megosztott egy cikket az Insta Storyjában, ami arról szól, hogy egy Empire State Building méretű aszteroida tart a Föld felé, Timi pedig nagyon aggasztó dolgot írt mellé:

„Úgysincs kedvem már sokszor élni 2019 után...”

Ezzel persze Andy Vajna halálára, és a többi megmérettetésre gondolt, ami biztos, hogy nagyon megterhelte őt. Ez a kiírás komoly gondokat rejthet, ezért érdemes nagyon odafigyelnie magára a hírességnek. Nem ez az első alkalom, hogy Vajna Tímea a padlóra került, hiszen többször is említette már, hogy nagyon nehezen tudja feldolgozni a szerelme elvesztését, és sokszor gondol rá. Valószínűleg megint egy ilyen időszakot szenved át a sztár, de biztos, hogy minden jobb lesz, ha végre újra találkozhat a szíve új választottjával.

Itt lehet megtekinteni a képet:


Kép: Instagram.com/timeavajna (screenshot)

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Borítókép: Vajna Tímea / blikk.hu