promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé pocakot növesztett a karantén alatt
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gaszrokarantén alatt több volt a kaja, mint a futás.

Fördős Zét továbbra is láthatjuk főzni a Street Kitchen konyhájában, de az RTL Klub képernyőjén csak a Reggeli műsorában találkozhattunk vele egy darabig, ahol ismét kóstolt, de a további véleményezéseire még várni kell. A csatorna úgy látta jónak, hogy elcsúsztatja A Konyhafőnök következő szezonjának bemutatását, aminek még nem tudni, hogy mikor lesz pontosan a premierje.

„Futottam egy csomót a karanténidőszakban, de úgy tűnik, hogy többet ettem. Mindig ezt vallom, hogy ennek a kettőnek kell az arányára figyelni. Most itt a példa, hogy a kajálást túltoltam”

– mesélte tréfásan Zé, aki ki végre ki tudott szabadulni Szlovéniába a barátaival.

„Nagyon jó volt. Van néhány cimborám, összesen négyen voltunk, akikkel most hétvégén rögtön kirohantunk Szlovéniába. Megmásztunk egy 2200-as hegyet, és onnan lerepültünk”

– mondta Zé, aki nem szárnyakat növesztett, hanem siklóernyővel jött le a hegyről.

„A silóernyőzés már 23 éve van az életemben. Nagyon durván. Anyukám már teljesen hozzászokott. Az első pár évben még rámírt, hogy leszálltál-e, de most már nem”

– tette hozzá a gasztroblogger, aki arról is mesélt a műsorban, hogy miket ettek Szlovéniában. Ez kis kiszakadás volt, szóval erről valószínűleg nem lesz „Felfaltuk” videó a Street Kitchen csatornáján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás