promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes videó került elő Petics Kristófról
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Május 24-én, tragikus körülmények között halt meg a 2016-os X-faktor versenyzője, Petics Kristóf, akinek holttestét egy újfehértói tóban találták meg.

Az énekes halála nemcsak a családját, de barátait, régi X-faktoros társait is megrendítette. Tóth Andi, és Opitz Barbi is megható, könnyfakasztó sorokkal búcsúzott Kristóftól.

A temetéséról a család nem közölt információkat, szűk körben vettek búcsút Kristóftól, akit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei újfehértói temetőben helyeztek végső nyugalomra. Azonban a gyászszertartással egy időben előkerült egy rejtélyes videó, amiben arról kérdezték Kristófot, hogy milyen temetést szeretne.

„Ne hozzatok virágot. Utálom. Ne hozzatok csokit sem, nem szeretem. Nem kérek semmit, csak egy kis fűzfát, és öntsetek egy kis alkoholt a földre, ahol eltemetnek. Ne a fűzfára, mert attól kirohad. Azt akarom, hogy mindenki igyon a temetésemen. Mindenki kivétel nélkül igyon abszintot. B.sszatok be, mint a szemét. A zenekar nem kaphat másik énekest, hanem minden számát egy meglévő zenekar énekesére átdolgozzátok. Mert az úgy menőbb…”

- magyarázta az énekes.

A rendőrség szerint Kristóf halálát az okozhatta, hogy a lába beszorult egy farönkbe, és belefulladt a tóba, egy közeli ismerőse viszont nem zárta ki azt sem, hogy az énekes öngyilkos lett, hiszen köztudott, hogy pszichés problémákkal küzdött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás