Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demcsák Zsuzsa férje ezt imádja Magyarországban

Demcsák Zsuzsa férje ezt imádja Magyarországban

Színes

Demcsák Zsuzsa férje ezt imádja Magyarországban

Színes

BTP 18:34

Van itt egy dolog Krishan Dangwal számára, ami nagyon más, mint Indiában.

Magyarországon 2020. április 24-én házasodott össze Demcsák Zsuzsa, és párja, Krishan. Azért kell külön leírni, hogy itthon, mivel tavaly már Indiában is megesküdtek. A múltkor Zsuzsa mesélt arról, hogy milyen volt a koronavírus járvány közepén megtartani egy ilyen lagzit.

„Az esküvő meglehetősen egyszerű volt, de mégis olyan, amit gondoltunk. A belsőségessége és a meghittsége megvolt. A koronavírus miatt nem lehettek jelen a rokonaim, a gyerekeim, ez egy nehezebb ügy volt, viszont utána rögtön velük ünnepeltünk szűk családi körben. Csupán annyi luxus volt az egészben, hogy nem mi főztünk, hanem rendeltük az ételt”

- mondta Zsuzsa a Mokkában.

Zsuzsa és Krishan boldogan élik itthon a mindennapjaikat. Az indiai férfi szereti a magyar konyhát, ami az ő fűszerezésüknél azért jóval visszafogottabb. Szóval kezdi megszokni az ízeket, a szokásokat, de van egy dolog, amitől állandóan leesik az álla.

„Megszokta az ízeket, a színeket, a nyelvet, a szokásokat. Imádja az időjárást, a nyugalmat, a csendet. Egy valamihez nem szokott csak hozzá. Még mindig hihetetlen neki, hogy átengedik a zebrán gyalogosként. Egy újabb ok, hogy büszke legyek a magyarokra.”

- írta Zsuzsa az Instagramon, aki szintén jól tudja, hogy Indiában futólépésben kell szedned a lábad a zebrán, ha nem akarod, hogy elüssön valaki.

Borítókép: Pozsonyi Zita/Blikk