Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

ByeAlex csalódott, hogy nem mészárolhat zombikat – videó

ByeAlex csalódott, hogy nem mészárolhat zombikat – videó

Színes

ByeAlex csalódott, hogy nem mészárolhat zombikat – videó

Színes

Baranyecz János 12:12

Az énekes szerepelni fog az RTL Klub Maradj haza magadnak! című karanténműsorában, és most elárulta, hogy mit gondol az egész helyzetről, illetve miért szomorú amiatt, hogy nincsenek élőhalottak.

ByeAlex is önkéntes karanténban van a koronavírus-járvány miatt, de nem tétlenkedik, hiszen folyamatosan jó kondiban tartja magát, elkészített egy új zenei szösszenetet (amivel egyből egy kihívást is adott a követőinek), illetve megmutatta már azt is, hogy milyen vidáman tűri félmeztelenül a bezártságot.

Ezen felül kiderült, hogy szerepelni fog az RTL Klub új, Maradj haza magadnak! című műsorában is, ahol Gáspár Laci, Dér Heni és Szabó Zsófi oldalán lesz látható, és betekintést nyerhetünk a karanténban töltött hétköznapjaikba.

Már ki is került egy videó, ahol ByeAlex elmondja, hogy röhögésre lehet majd számítani, illetve, hogy egy kicsit csalódott, mivel azt hitte, hogy egy posztapokaliptikus világban majd izmosan, terepjáróban menti meg a csinos hölgyeket, meg persze közben könyörtelenül mészárolja a zombikat, de helyette csak otthon kell maradnia mackónadrágban:

A Maradj haza magadnak! április 19-én, 18:50-kor mutatkozik be az RTL Klubon.

Borítókép: ByeAlex / 24.hu (Ivándi-Szabó Balázs)