promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most láthatod Brad Pittet teljesen elérzékenyülve – videó
Borítókép:  Sony Pictures Entertainment
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őt is meg lehet ríkatni, akármennyire is keményfiúnak mutatja magát.

Brad Pitt 56 éves korára is bődületesen jól néz ki. A Volt egyszer egy Hollywoodban sem szégyenlősködött – ledobta az ingét a filmben, de még maga Quentin Tarantino sem szólhatott bele abba, hogy azt miképp tegye. Igazi macsó, aki azért legbelül ugyanúgy el tud érzékenyülni , mint bárki más.  

Nemrég Brad Pitt egy nem mindennapi felkérésnek tett eleget: szerepelt egy valóságshowban. Persze nem valami gagyira kell gondolni, mivel a Property Brothersben házakat alakítanak át. Hasonló ez, mint A nagy házalakítás.

A producerek sokszor fel tudnak kérni egy sztárt, hogy szerepeljen a műsorban. Brad Pittet azért tudták megszerezni, mert Jean Black sminkmester házát alakították át. A színész együtt dolgozik vele a forgatásokon, ezért nagyon jóbarátok is. Ez nem meglepő, mert rengetget tudnak beszélgetni, amíg Pitt a székben ül, és Jean sminkeli.

A műsorvezető Scott-testvérpár elárulta, hogy Pitt nagyon élvezte a forgatást, és tényleg kivette a részét a munkából. A legvégére minden egyes ember nevét tudta, aki a produkción dolgozott, szóval egy bensőséges viszony alakult ki köztük.

A legszebb pillanat persze az, amikor Jean megnézi, hogy milyen gyönyörűen alakították át a házát, majd Pitt nyakába borul, aki szintén nagyon elérzékenyül. A visszafogott könnyeket persze a teljes adásban lehet látni.

Nálunk a Spektrum Home-on megy a széria Álomház címmel, és valószínűleg a Pittes epizódot is le fogják adni valamikor. Aki persze nem bírja kivárni, az majd kövesse az internetet, mert a legjobb pillanatok egészen biztosan fel fognak kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás