promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga gyereket szeretne, de vajon a mostani párjától?
Borítókép:  FREDERIC J. BROWN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg még nem fordult elég komolyra a kapcsolatuk ehhez.

Lady Gaga keresi a nagy őt, szóval nem fogja vissza magát randizás terén. Az énekesnő legutóbb Dan Horton hangmérnökkel járt, de az se tartott tovább két hónapnál.

A jelenlegi párja Michael Polansky, aki a Parker Group vezérigazgatója, ami ingatlanokkal foglalkozik, és mellette a Harvard Egyetem végzős diákja. Pontosan nem tudni mióta vannak együtt, de először Las Vegasban fotózták le őket szilveszterkor.

Gaga az InStyle magazinnak elég komolyan beszélt arról, hogy nagyon szeretne férjhez menni, illetve gyerekeket szülni. Vajon Michael lehet az a pasi, aki mellett lehorgonyozna?

„Nagyon szeretnék már anya lenni. Hihetetlen mire képes az emberi test. Bennünk fejlődik egy emberi élet, akit táplálunk. Amikor megszületik, a mi dolgunk az, hogy életben tartsuk. Azért vicces ez, mert akik körülöttem dolgoznak, és bejönnek a házamba, mindig azt mondom nekik, hogy üdvözöllek az anyaméhben.”

- nyilatkozta Gaga, aki emellett nem szorítaná vissza a zenekészítést, valamint a színészkedést sem a gyerekvállalás mellett.

Ehhez azonban először meg kellene találnia, hogy kitől szeretné. Egykori szerelme, Christian Carino például anno eljegyezte őt, de a túlzott féltékenység miatt szakítottak. Odaáig fajult a helyzet, hogy Carinót Gaga barátai is elkezdték megutálni ezért. Vajon mi lesz Michael sorsa? Talán az énekesnő kész vele összekötni az életét, de azért adjunk még nekik egy kis időt.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás