promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul Walker lánya egy nagyon aranyos videót osztott meg az apjáról
Borítókép:  Scott Garfield - Universal Pictures
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy olyan emléket, ami valóban csak az övék volt.

Paul Walker színésznek született, mivel már kétéves korában pelenkareklámban szerepelt. Nem ez, de nem is A csaj nem jár egyedül, vagy a Koponyák tették híressé, hanem a Halálos iramban franchise.

Walker 2013. november 30-án hunyt el, amikor barátjával egy Porsche Carrera GT-t tesztelgettek. Nem a színész vezetett, ő az anyósülésen ült. A sofőr elvesztette uralmát a kocsi felett, és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten bent égtek az autóban és a helyszínen életüket vesztették.

Vin Diesel Walker elvesztése után nagyon összezuhant, és alig tudott visszamenni forgatni. Egyértelmű, hogy a kedvenc jelenete is a barátjához köthető.

A karantén alatt most Paul Walker lánya, Meadow Walker szemezgetett otthon a régi videók és képek között, amik az édesapjával közösek. Rendhagyó módon most megosztott egy ilyet a széles közönséggel.

„Sosem gondoltam volna, hogy ezt a videót valaha megmutatom nektek, de így éreztem helyesnek. Legyetek jók. Szeretlek benneteket. Maradjatok otthon!”

– írta Meadow az Instagramon, aki egy olyan videót osztott meg, ahol a szülinapján hozza a szívbajt az apjára. A kislány elbújik, és a semmiből köszönti fel Walkert egy ijesztéssel, na meg utána egy nagy öleléssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás