promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hans Zimmer a második feleségétől is válik
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű zeneszerző otthagyja Suzanne Zimmert.

Hans Zimmer rengeteget dolgozott az utóbbi időben, például ő szerezte a 25-ik James Bond film, a Nincs idő meghalni zenéjét is. Legutóbb láthattuk Billie Eilish-sel közös színpadon állni, ahol a háttérben megbújva vezényelt az énekesnő mögött.

A zene világában mindent elért, amit akart, de a szerelemben hullámvölgyekbe tud kerülni, így át kell esnie a második válásán is.

A 62 éves német zeneszerző anno Vicki Carolinnal kelt egybe, akinek 1992-ben intett búcsút. Ezután összejött Suzanne-nel, akivel három közös gyermekük született. Közeli barátok szivárogtattak, hogy megviseli őket a kialakult helyzet, de ez csak ilyen hasraütős bulvárpletyka jelenleg.

Ami száz százalék, hogy Hans Zimmer pénteken benyújtotta a válási papírokat a Los Angeles-i megyei bíróságon, tehát egészen biztosan külön válnak az útjaik a feleségével. Mivel két éve látták őket együtt közös rendezvényen, így valószínűleg már volt köztük konfliktus.

Zimmert műveit a Nincs idő meghalni mellett hallhatjuk majd az új Dűnében, a Top Gun 2-ben, valamint a Wonder Woman második felvonásában is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás