Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dér Heni példamutatóan segít az idős embereknek

Dér Heni példamutatóan segít az idős embereknek

Színes

Dér Heni példamutatóan segít az idős embereknek

Színes

Helmeczi Benjamin 17:11

Oly sok hazai énekes és előadóhoz hasonlóan Dér Heni koncertjeit is törölték a járvány miatt, így gyakorlatilag határozatlan időre „munkanélkülivé” vált.

Félreértés ne essék, Heni eleinte nagyon élvezte, hogy otthon lehet, de hamar rájött, hogy sokkal hasznosabban is eltöltheti rengeteg szabadidejét.

„Amikor elveszítettük a munkánkat, az első hét mindenki számára jól telt, mivel minden olyan dolog, amire eddig nem jutott idő, mint az olvasás, a kertészkedés, a főzés, hirtelen előtérbe kerülhetett. Az első napok után viszont gondolkodni kezdtem, hogyan tudnám a szabadidőmet azok megsegítésével tölteni, akik nehéz helyzetbe kerültek”

– fogalmazott Heni a Blikknek, aki a közösségi oldalán nemrég megosztott egy felhívást, amiben másokat is arra buzdít, hogy segítsenek másokon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ugye már múlt héten felajánlottam, hogy szívesen segítek bevásárolni itt Vácrátót környékén azoknak az időseknek, akik 65 év felettiek és nincs olyan családtagjuk, akikre számíthatnának. Így találtam rá Erzsike nénire az utcában, akit bár mindig is nagyon fittnek ismertem meg, most mégis megadta magát és hagyta hogy segítsek.. Persze minden óvintézkedést szigorúan betartva, de még így is jó érzés, hogy segíthettem.. Segíts te is!!:)) #szponzorálttartalom #maradjotthon #spar #tudatosvásárlás #vigyázzunkegymásra #vigyázzunkanagyiékra #segítsünkanagyiéknak#vigyázzaszeretteidre #együttkönnyebb #egyuttamagyarvasarlokert #segíts(teis) #mostfogjunkössze #összefogás

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő elmondása szerint eleinte szinte senki sem jelentkezett nála, majd egyre több idős ember kereste meg őt:

„Első körben nagyon kevesen jelentkeztek, mondhatni senki, így azoknak a szülőknek a gyerekeire felügyeltem, akik munkájuk miatt nem tudtak otthon maradni vigyázni rájuk. Időközben azonban egyre több idős mert segítséget kérni. Nekik szállítjuk ki több önkéntessel együtt, szigorúan ellenőrzött, biztonságos körülmények között a számukra szükséges élelmiszereket egyéb dolgokat a boltokból.”

Heni a vácrátóti önkormányzattal is felvette a kapcsolatot, hogy közös erővel húzzák ki a bajból a rászorulókat.

Borítókép: Velvet