promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni példamutatóan segít az idős embereknek
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Oly sok hazai énekes és előadóhoz hasonlóan Dér Heni koncertjeit is törölték a járvány miatt, így gyakorlatilag határozatlan időre „munkanélkülivé” vált.

Félreértés ne essék, Heni eleinte nagyon élvezte, hogy otthon lehet, de hamar rájött, hogy sokkal hasznosabban is eltöltheti rengeteg szabadidejét.

„Amikor elveszítettük a munkánkat, az első hét mindenki számára jól telt, mivel minden olyan dolog, amire eddig nem jutott idő, mint az olvasás, a kertészkedés, a főzés, hirtelen előtérbe kerülhetett. Az első napok után viszont gondolkodni kezdtem, hogyan tudnám a szabadidőmet azok megsegítésével tölteni, akik nehéz helyzetbe kerültek”

– fogalmazott Heni a Blikknek, aki a közösségi oldalán nemrég megosztott egy felhívást, amiben másokat is arra buzdít, hogy segítsenek másokon.

Az énekesnő elmondása szerint eleinte szinte senki sem jelentkezett nála, majd egyre több idős ember kereste meg őt:

„Első körben nagyon kevesen jelentkeztek, mondhatni senki, így azoknak a szülőknek a gyerekeire felügyeltem, akik munkájuk miatt nem tudtak otthon maradni vigyázni rájuk. Időközben azonban egyre több idős mert segítséget kérni. Nekik szállítjuk ki több önkéntessel együtt, szigorúan ellenőrzött, biztonságos körülmények között a számukra szükséges élelmiszereket egyéb dolgokat a boltokból.”

Heni a vácrátóti önkormányzattal is felvette a kapcsolatot, hogy közös erővel húzzák ki a bajból a rászorulókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás