Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt az ideje, hogy Jack Black félmeztelen tánca jókedvre derítsen

Itt az ideje, hogy Jack Black félmeztelen tánca jókedvre derítsen

Színes

Itt az ideje, hogy Jack Black félmeztelen tánca jókedvre derítsen

Színes

BTP - 2020.04.03. 07:37

A mókamesternek úgy is sikerülne, ha ruhában csinálja.

Jack Black pont annyi szerepet vállal be, amennyit kell, és tud is válogatni, hogy mi illik a stílusához. Legutóbb a Jumanji: A következő szintben tűnt fel, előtte pedig csináltak egy animációs mini-szériát a Tenacious D-vel, amiből természetesen jóbarátja, Kyle Gass sem maradhatott ki, mint a zenekar tagja.

Jack Black nem csak színész, humorista, illetve zenész, hanem hatalmas játékfanatikus is. Mivel rengetegen foglalkoznak, sőt, súlyos pénzeket keresnek ezzel, így Black is lecsapott a lehetőségre, hogy egy játékokkal foglalkozó videóblogot indítson a YouTube-on.

A színész mindenkit meglepett, amikor az első videóját posztolta a csatornán, mivel nem egy modern játékot mutatott be, hanem ellátogatott egy flippermúzeumba Las Vegas-ba. Klasszikus flipperrel szerintem mindenki játszott régen, és tudja, hogy mennyire hatalmas élmény. Ezt a Windows XP alapjátéka nem igazán tudta visszaadni.

Black is karanténban van, így akad ideje a játékokkal foglalkozni, de azt se bírja ki, hogy ne derítse jókedvre az embereket maga körül. Jack nem a kigyúrt felsőtestéről híres, így a félmeztelen cowboy csizmás tánca nem a női szíveket akarja megdobogtatni, hanem azt célozza meg, hogy röhögjünk egy ezekben a nehéz időkben.  

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Legolvasottabb hírek