promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harsányi Levente összetört szívvel ünnepelte 50. születésnapját
Borítókép:  Harsányi Levente / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elismert műsorvezető a napokban lett 50 éves, de nem úgy sikerült az ünneplés, ahogy tervezte.

Harsányi Levente arcát és hangját szinte mindenki ismeri az országban, hiszen számtalan helyen szerepel műsorvezetőként, és még előadóként is hallható volt egy időben. A SzerencseSzombat házigazdáját sok szerencse érte már, de mostanában sajnos úgy látszik, hogy nem így van.

A Blikk információi szerint ugyanis múlt szombaton hatalmas mérföldkőhöz érkezett a műsorvezető élete, hiszen akkor lett 50 éves, de rajta kívülálló okokból mégse tudott az alkalomhoz illő, nagy bulit csapni:

„Ez most azért alakult így, mert a koronavírus közbeszólt. Ötven embert akartam volna bulizni hívni, de megértőek voltak, és megbeszéltük, bepótoljuk”.

Cserébe viszont sikerült a kisfiával, és a kislányával töltenie a nagy napot, aminek nagyon örült, és rengeteg gondolatot ébresztett benne:

„A születésnapomon azt kívántam magamnak, hogy ahová eljutottam, azt még tudjam élvezni nyugodtan. Nem bánok semmit, bár az most is eszembe jutott, hogyan alakult volna az életem, ha 41 éve nem Kocsis András, hanem én kaptam volna meg az Égigérő fű című filmben a kövér kisfiú szerepét. Talán ki tudtam volna próbálni magam további filmekben és színdarabokban, bár a televíziótól így is sokat kaptam. Apám azt ismételgette, a kapkodás nem vezet jóra, és ezt a magabiztosságot szeretném sugározni a gyerekeim felé. Természetesen a hölgyek felé is.”

Ezt az utolsó mondatot valószínűleg azért tette hozzá Harsányi Levente, mert éppen komoly szerelmi bánata van, miután nemrég véget ért egy hosszabb kapcsolata.

„Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie. Még nem vagyok túl a dolgon, és nyitni sem tudok, mert eddig soha nem érzett szerelmi bánattal kellett szembesülnöm. Nem volt könnyű kezelni. Az elmúlt két hónap nem volt egyszerű.”

Nem árulta el, hogy konkrétan kiről van szó, de nem cáfolta a pletykákat sem, hogy a szóban forgó illető szintén egy televíziós személyiség. Még ennyit árult el a magazinnak az érzéseiről:

„Nem szégyellem, hogy szerelmes lettem. Sőt, mindenkinek üzenem, merjen szerelmes lenni, mert a páros boldogság teszi az életet zamatossá. Később se akarnék azon keseregni, hogy ezért meg azért nem engedtem meg magamnak a szerelmet és éveket pazaroltam el.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás