promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt szuper pasi, aki későn vesztette el a szüzességét
Borítókép:  Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Coldplay énekese, és Enrique Iglesias is ott van köztük.

Nem minden sztár nagy nőcsábász, pedig a többségük tényleg bárkit megkaphatna. Ettől függetlenül tisztelik a szerelmet, és a szüzességüket is csak később vesztették el, inkább megvárva az igazit. A felsorolásban tehát olyanokkal találkozunk, akik ki is kotyogták valamilyen interjú során, hogy mikor volt az első.

Chris Martin

A Coldplay énekese elég, ha elkezd énekelni, és már fel is van olvasztva az összes női szív a környéken. Kivéve, aki nem csípi a zenekart. Martinnak olyanokkal volt dolga, mint Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow, vagy Dakota Johnson, azonban anno még félénk volt a lányok közelében, és a szüzességét is csak 22 éves korában vesztette el. A Standard magazinnak azt mondta, ennek vallási okai is voltak.

Enrique Iglesias

Nem az énekest említettük meg először, pedig ő az aranyérmesünk a felsorolásban. Még Ausztráliában árulta el egy turné során, hogy a barátai mind örömlányokkal vesztették el, ő azonban megvárta az igazit, aki 25 éves korára jött el.

Kevin Jonas

A Jonas Brothers tagjainak anno tisztasággyűrű volt az ujjukon, amiért a South Park című sorozatban meg is kapták a magukét, de Kevin Jonas nagyon is komolyan vette a dolgot. Ő elvette Danielle Deleasát, és csak 22 évesen, a nászéjszakáján volt vele együtt. Na, ilyen emberből már tényleg kevés van.

Matthew Morrison

Sokan emlékeznek még szerintem az óriási sikerű Glee című sorozatra, amiben Matthew Morrison alakította Will Schuestert. Később nagy nőcsábász lett, de az elején még a biblia klub volt a fő elfoglaltsága, és csak 21 évesen bújt először ágyba lánnyal.

Chris Evans

A Marvel Amerika Kapitánya, és a Törbe ejtve sztárja az egyedüli, akinek a mai világban már normálisnak számítana a szüzessége elvesztése, mivel 18 évesen került rá sor. Ő ezt mindig is későinek gondolta, és még viccesen el is mesélte anno, hogy utána rögtön hazaszaladt és eldicsekedett vele az anyukájának.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás