promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett Tilla: „Utolsó munkanapom a TV2-ben”
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-nél bizonytalan időre felfüggesztik a munkát.

A TV2 jelmezes showműsorának, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpadának előző heti adását már közönség nélkül közvetítették, tekintettel a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre.

Mivel egy élő adásról van szó, így feltevődött a kérdés, hogy a stáb meddig tudja folytatni a munkát. Till Attila, a műsor házigazdája a közösségi oldalán indított élő videóban jelentette be, hogy március 20-án lesz az utolsó munkanapja a TV2-nél, ugyanis a járvány miatt bizonytalan időre felfüggesztik a munkát és hazamennek.

„Sziasztok! Utolsó munkanapom a TV2-ben, aztán bizonytalan időre mi is szépen hazamegyünk, aztán mindenki szépen felfüggeszt mindent. Most még azért nyomunk tulajdonképpen egy adást. Mindenütt kesztyűk, maszkok. Próbáltam a maszkra egy ilyen mosolygós szájat festeni, kicsit ilyen jokeres lett, de tudom, hogy nem ennyire vidám a helyzet. De közben mégis az, hogy egy ilyen szomorút fessek, arra valahogy így nem vitt rá a lélek. Hiszek benne, hogy előbb-utóbb csak kilábalunk ebből. Mindenki tartsa be a szabályokat, maradjon otthon, amikor csak lehet, ne nagyon mozogjunk, aztán online találkozunk!”

Tilla szavaiból arra lehet következtetni, hogy az e heti Nicsak, ki vagyok? adást már felvételről fogjuk látni, azonban erről mind ez idáig nem érkezett hivatalos közlemény a csatornától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás