promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jared Leto annyira meditált, hogy most jut el hozzá a koronavírus-járvány
Borítókép:  Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kínáról persze biztosan tudott, de hogy ilyen nagy világjárvány lett belőle, arról nem.

Valóban csak az tudta elkerülni a koronavírus híreket, aki a világtól teljesen elzárta magát, mivel a csapból is ez ömlik, a kezünkre meg az alkoholos kézfertőtlenítő. Az ezerarcú Jared Leto lehet jobban járt volna, ha tovább folytatja a meditálást, mert a legnagyobb káoszban ébredt fel. Igazából nehéz belegondolni, hogy mi járhat most a fejében.

A vírus már a világ szinte minden pontjára eljutott, és hazánknak is rengeteg kényszerintézkedést kellett bevezetnie, hogy kordában tudjuk tartani a terjedését. Jared Letónak gyakorlatilag minden hír egyszerre szakad jelenleg a nyakába, mivel Amerikában is káosz van már, például New Yorkban is megállt az élet.

Azonban hol volt a színész? A sivatagban meditált csaknem két hétig:

„Wow! Tizenkét nappal ezelőtt kezdtem meg a csendes meditációmat a sivatagban. Teljesen el voltunk szigetelve. Nem volt telefon, nem volt kommunikáció, és a többi. Fogalmunk sem volt róla, hogy mi történik a külvilágban.”

Leto küldi a pozitív energiákat, és arra buzdít mindenkit, hogy tényleg maradjon otthon, biztonságban. A színésznek pedig jó olvasgatást a hírek között, hiszen van mit bepótolnia, szóval nem fog unatkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás