promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela elárulta, hogy mi volt élete legnagyobb hibája
Borítókép:  makohirado.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában kifejtette, élete legnagyobb hibája az volt, amikor ötven-ötven százalékos gyerekfelügyeletben állapodott meg korábbi párjával, Berki Krisztiánnal.

Hódi Pamela és Berki Krisztián válása nem ment egyszerűen. A felek végül ötven-ötven százalékos gyerekfelügyeletben állapottak meg. Persze, mindketten nagyon figyelnek ennek az egyensúlynak a megtartására, illetve arra, hogy lányuk Natasa Zselyke. A karácsonyi időszak alatt például Berki Kriszitán és felesége Mazsi kitalálták, az ünnepeket az Egyesült Államokban töltik, s magukkal viszik Krisztián és Hódi Pamela közös kislányát, Natasa Zselykét is. Hódi Pamela azonban csak bizonyos feltételek mellett engedélyezi ezt az utat.

Most pedig Hódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában elárulta, hogy élete legnagyobb hibája az volt, amikor ötven-ötven százalékos gyerekfelügyeletben állapodott meg korábbi párjával. Mint mondta, hároméves koráig Zsejkét csak ő tudta kezelni. Ahogy azt is elmondta, az idei évben elmérgesedett a kapcsolata Berki Krisztiánnal.

Az apuka ugyanis azt kérte, nyisson egy számlát a közös lányuk nevére és arra fizessen be 20 millió forintot. Pamela egyébként épp esküvőjére készül vőlegényével, Tóth Bencével – írja a Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás