promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fejet vág Céline Dion, amikor elkezdenek neki énekelni
Borítókép:  Lucas BARIOULET / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Föld hívja Céline Diont. Mindig meg tud lepni ez a nő.

A kanadai énekesnő nem olyan régen, 2019. november 15-én adta ki a Courage nevezetű lemezét. Ez Dion tizenkettedik angol nyelvű stúdióalbuma, és a szerzők mögött találni is bőven sztárgyárat: David Guetta, Greg Kurstin, Sam Smith, StarGate, Jimmy Napes, Lauv, LP, vagy Steve Aoki. A kiadvány összességében amúgy pozitív kritikákat kapott, szóval tudott meglepetést okozni. A tizenkettő is elképesztő szám egy énekes életében, de Dionnak 27 stúdiólemeze van.

A rajongók örülhetnek, mivel az albumhoz jár turné is, ami minket is fog érinteni. Az énekesnő 2020. június 7-én, vasárnap lép majd fel az Arénában. Nagy bánatomra én akkor nem leszek még az országban sem.

 [[cikk]]

Szóval Céline Dionnak rengeteg helyen van jelenése, mivel csaknem száz várost érint a körútja. Az énekesnő sok rajongóval fog találkozni, de a lenti szituációt nem nagyon lehet majd túlszárnyalni. A díva a kocsijában ücsörög, amikor az egyik rajongó elkezdi énekelni neki a Surrender című dalt. Erre Dion olyan fejet vág, mintha valami földönkívüli lenne:

„Mit énekel nekem ez a kis csirke? Nem látja, hogy az univerzális meditációmat végzem?”

Aki érzelmeket, vagy esetleg valami kis mosolyt keresne az énekesnő arcán, az ne tegye, mert nincsen.

Na, de milyen szemét is az internet, ugye? Nagyon az tud lenni. Viszont még jó, hogy itt vagyunk mi. A Twitteren csak Dion elbaltázott ufó fejét mutogatják, azonban ez arra utal, hogy iszonyatosan koncentrál.

A teljes sztori az, hogy Dionék már indulnának, de szól a sofőrnek, hogy még ne, aztán a rajongó kap egy minimális mosolyt, na meg egy ökölpacsit. Az utóbbi már csak a koronavírus miatt is előírás. Szóval Dion jófej volt, és kipasszírozta magából azt a minimális érzelmet, ami tőle telik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás