Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jim Carrey epilepsziás csecsemőként kezdte a komikusi pályafutását

Jim Carrey epilepsziás csecsemőként kezdte a komikusi pályafutását

Színes

Jim Carrey epilepsziás csecsemőként kezdte a komikusi pályafutását

Színes

Helmeczi Benjamin 08:08

A színész már kisgyermek korában tehetséges volt.

Jim Carrey hamarosan a Sonic, a sündisznó főgonoszaként lesz látható a mozikban. Dr. Robotnyikot, a zseniális őrült tudóst alakítja, aki a címszereplő foglyul ejtésével az uralma alá akarja hajtani a világot. A színész nagyon élvezte a forgatást, számos dolgot elárult elmebeteg karakteréről.

Carrey egyébként maga is nagy rajongója a film alapjául szolgáló SEGA videójátéknak, bár némileg frusztrálja, hogy a 9 éves unokája rendszeresen megveri őt.

„Folyton lealáz a gyerek, de mondtam neki, hogy gyakorolni fogok, és előbb-utóbb szénné verem. Mire ő: »persze, ha újra születsz, és kétévesen elkezdesz játszani, biztos menni fog«”

– mesélte a színész a Parade magazin munkatársának.

Az interjú során Carrey arról is beszélt, hogy minek köszönheti fényes komikusi karrierjét. Elmondása szerint tehetsége már csecsemő korában meglátszott:

„Amikor beraktak az etetőszékbe, és olyan kajával akartak traktálni, amit nem akartam megenni, epilepsziás rohamot kezdtem el produkálni. Keresztbe állt a szemem, folyt a nyálam, és az egész testemben reszkettem. Szerencsére mindenki elkezdett röhögni, és nem kellett megennem a kaját. Már ekkor látszott, hogy milyen tehetséges vagyok.”

Borítókép: Parade