promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre láthatod mit művel Jason Momoa a fürdőszobában
Borítókép:  Nick Agro / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szemöldökcsipesz neki sem a barátja.

Rossz az, aki rosszra gondol: Super Bowl reklám felvezetés következik. Ugyebár magyar idő szerint február 3-án, hajnali fél 1-kor veszi kezdetét az 54-ik Super Bowl, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers fog egymásnak feszülni. Rengeteg remek reklámot és előzetest fogunk kapni a szünetekben, szóval érdemes lesz figyelni. Az már biztos, hogy Bill Murray ismét visszatér az Idétlen időkig-univerzumába, és újra átélheti a legendás mormota-napot.

Ilyenkor rengeteg sztárt láthatunk szokatlan szerepben egy-egy Super Bowl reklám kedvéért, köztük Jason Momoát is, aki Khal Drogoként híresült el a Trónok harcában, de hát ismerjük Aquamanként, és most szerepel az Apple TV+ See című sorozatában is.

Momoa egy hitelező céget fog reklámozni, és el nem tudom képzelni, mi lesz a sztori, de a felvezetés már önmagában vicces. A színész a kemény és határozott karakterei után most a fürdőszobában fog parádézni: mikrofonnak használja a rózsaszín kis hajkeféjét, könyvet olvasgat a kádban, és még a szemöldökcsipesszel is meggyűlik a baja.

Jöjjön úgy Jason Momoa, ahogy még sosem láttad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás