promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea kitálalt a titokzatos, milliárdos férfiról
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea elárulta, ki volt az a milliárdos férfi, akivel lefotózták.

Január 20-án volt napra pontosan egy éve, hogy meghalt Andy Vajna producer, egykori filmügyi kormánybiztos. Andy halálának évfordulójára Vajna Tímea is hazautazott Amerikából, hogy szeretteivel együtt kilátogasson a Fiumei Úti Sírkertbe, ahol egy olyan férfival együtt fotózták le, akiről az a hír járt, hogy az özvegy újdonsült, milliárdos szerelme.

A Blikknek sikerült elérnie Tímeát, aki elárulta, ki a titokzatos harmincas férfi:

„Zoli azért volt ott a férjem sírjánál, mert nyolc éve barátok voltak, és ő is kiment többször a sírhoz, egyedül is. Mivel nagyon szerette és tisztelte Andyt, vasárnap ő is ki akart menni a temetőbe. Ezért megkértem, hogy segítsen kihozni a nagyimat és a bejáró nénit, mert nem fértünk volna el egy kocsiban.”

Mint kiderült, a milliárdos fiatalember és Andy Vajna között többször is szóba került az üzlet is, Zoltán ugyanis be akart szállni a producer budapesti japán éttermébe.

„Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt.”

– fogalmazott Tímea a Blikknek.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy a férfi és az özvegy között ne lenne több, mint üzleti és/vagy baráti kapcsolat, Tímea nem erősítette meg, de nem is cáfolta meg a róluk szóló pletykát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás