promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gordon Ramsay nagyon lefogyott, nem akar úgy meghalni, mint az apja
Borítókép:  Today Show
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárséf 25 kilót fogyott le, és ez boldoggá teszi őt.

Gordon Ramsay két éve hatalmas döntésre szánta el magát: életmódot és étrendet változtatott a saját egészsége érdekében.

A sztárséf nagyon sokat dolgozott, és nem figyelt rá, hogyan és mit eszik, aminek az lett az eredménye, hogy felszedett magára némi felesleget, állítólag még a 100 kilót is elérte a testsúlya. Ramsay-t végül néhány családi fotó győzte meg arról, hogy változtatni kell a dolgokon:

„Belegondoltam abba, hogy a feleségem gyönyörű, de mellette egy kövér ember fekszik az ágyban. Nézegettem a képeket, és azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy Tana még mindig mellettem van. Majd eszembe jutott, hogy édesapám 53 évesen, szívrohamban halt meg. Én nem akarom így végezni.”

A most 53 éves séf nem fogyasztószerekkel érte el a kívánt testsúlyt, amellett, hogy több fajta ételt is eldobott magától, sportolni kezdett, a triatlon szerelmese lett:

„Naponta ötször étkezem, de nem eszem magam degeszre sem reggel, sem délben, sem este. Igyekszem többször kisadagokat enni kistányérból. Emellett az, hogy elhagtam a sajtot és a tejet, nagyon sokat számított.”

Gordon Ramsay azóta újra remek formában újra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás