promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jimmy özvegye újra boldog, de van, amit már nem tenne meg
Borítókép:  Sonline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy özvegye, Edit újra boldog. De – ahogy fogalmazott –  a Zámbó nevet azonban soha nem dobná el, és férjhez sem akar menni.

Zámbó Jimmy szerette az életet és a nőket. „A mának élt, és ledózerolt mindenkit” – így mesélt az énekesről egykori szerelme, Hárfa Mari. A nyolcvanas években modellkedő hölgy elárulta azt is, Jimmy a két végén égette a gyertyát. Hol lent volt, hol fent.

Ezt az életformát legnehezebben talán a feleség, Zámbó Edit viselte.

„Ha meg is csalom a feleségemet, nem vallom be, mert szeretem annyira, hogy ne okozzak fájdalmat neki” – fogalmazott egykor Jimmy.

Zámbó Edit ma már újra boldog. Tíz évvel férje halála után beengedte életébe a boldogságot. Mint a Blikk írja, Tibornak három évig kellett udvarolnia a hölgynek, végül sikerrel járt. 

„A barátnőm férjének ismerőse volt a jó humorú, nyugodt természetű férfi. Nem kerestem a kapcsolatot senkivel, de a kitartó udvarlása meghozta a gyümölcsét. Külsőre Jimmy hasonmása, hosszú göndör haja van, de a természete egészen más, nyugodt és türelmes, a gyerekeim és az unokáim is elfogadják. A sors akarhatta így, hogy békés és szeretetteljes nyugdíjaskorom legyen mellette" – mesélte korábban Edit.

Azt is elárulta, a Zámbó nevet soha nem dobná el, illetve férjhez menni se fog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás