promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehezen telt L.L. Junior karácsonya, és még a gyerekelhelyezés sem került nyugvópontra
Borítókép:  L.L. Junior. Forrás: NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bíróság az ítélkezési szünet miatt még nem döntött L.L. Junior és H. Csilla kérelméről.

Az utóbbi napok híre volt, hogy L.L. Junior egy új dallal jelentkezett, amelyet meghalt kisfia emlékére írt. Ebben Horváth Charlie volt a segítségére.

Karácsony előtt pár héttel szerencsére nyugvópontra jutott L.L. Junior és H. Csilla vitája a közös gyermekük elhelyezéséről.

A Blikk az ügy kapcsán megkereste Dávidka édesanyjának ügyvédjét, aki újabb információkkal szolgált:

„A bíróság befogadta a felek megállapodását, miszerint váltott gondoskodásban, heti váltásban nevelik a fiukat. Január 28-án lesz a tárgyalás, ahol reményeink szerint a bíró jóváhagyja az egyezséget.Korábban voltak hullámvölgyek a két fél kapcsolatában, ám mostanra helyreállt a béke. Amióta megállapodtak a heti váltásban és az ünnepnapok elosztásában, nincs gond. A karácsony is békésen telt, mind a két szülővel tudott időt tölteni a kisfiú december 24-én, ahogyan azóta is. A szülők is rugalmasak, alkalmazkodnak egymáshoz.”

Természetesen L.L. Juniorral is megpróbálták felvenni a kapcsolatot, aki viszont nem állt a lap rendelkezésére. Ellenben egy közeli ismerős igen:

„Nehéz volt számára a karácsony, hiányzott neki Dávidka. Ennek ellenére leste Lacika minden kívánságát, és szép volt az ünnepük. Lassan minden visszarázódik, bár a gyász sosem múlik a szívükben.”

A barát azt is hozzátette, hogy az énekes számára is nagy megkönnyebülés lenne, ha a bíróság minél hamarabb döntene ebben az ügyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás