promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hó vagy napsütés lesz karácsonykor?
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jövő héten már karácsony. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, mire számíthatunk az ünnepek alatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, mire számíthatunk az ünnepek alatt. Nos, egy biztos, havazásra lehet számítani, ahogy esőre és napsütésre is. Sőt, a téli kabátot sem kell feltétlenül elővenni.

Hétfőn kezdetben sokfelé, majd egyre inkább csak a középső és keleti országrészben várható eső. Megerősödik, a Dunántúlon és a középső országrészben viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 4-9 fok, napközben 5-10 fok lesz.

Kedden néhol hózáporok előfordulhatnak. A szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A minimumhőmérséklet 3 és 6 fok között, a maximumhőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Karácsony első napján, szerda hajnalban, reggel még szórványosan, napközben már csak kevés helyen - főként az északkeleti megyékben - lehet zápor, esetleg hózápor. Emellett több órára kisüt a nap. Megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Karácsony második napján, csütörtökön is többórás napsütés várható, csak kevés helyen lehet zápor, hózápor. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3, napközben plusz 4 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken többfelé várható jellemzően kisebb csapadék; eső, havas eső, havazás egyaránt előfordulhat, utóbbi főként az ország északkeleti harmadán, felén. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 2, a maximumhőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás