Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az X-Faktor győztese, Ruszó Tibi és családja most nem fog éhezni karácsonykor

Az X-Faktor győztese, Ruszó Tibi és családja most nem fog éhezni karácsonykor

Színes

Az X-Faktor győztese, Ruszó Tibi és családja most nem fog éhezni karácsonykor

Színes

TK - 2019.12.21. 14:14

Ruszó Tibi, az X-Faktor győzteseként sok minden más mellett nyert 12 millió forintot.

Ahogy az már köztudott: Ruszó Tibi nyerte az RTL Klub tehetségkutatóját az X-Faktort. Persze nagy kérdés, hogy valójában ki a műsor igazi győztese?

Az ifjú énekes a Blikknek mesélt arról, hogyan teltek korábban az ünnepek, illetve milyen változás lesz most ebben:

„Nálunk az a hagyomány, hogy az összes testvér, unokatestvér összegyűlik, és együtt zenélünk, énekelünk. Mivel sokszor nem volt pénzünk, így kevés ajándék volt a fa alatt. Anyuék arra mindig figyeltek, hogy a gyerekeknek legyen meglepetés, de egymásnak időnként nem adtak semmit. Amióta felnőttem, igyekszem mindig valami aprósággal kedveskedni nekik, de idén még titok, mit rejtek a fa alá.”

A Ruszó család számára nem ismeretlen a szegénység fogalma, így karácsonykor is kevesebb minden került az asztalra. Bár a nyereményt még nem kapta meg a győztes, édesanyjától azt az ígéretet kapta, hogy idén másképp lesz:

„A rántott hús a kedvencem, de eddig ritkán volt nálunk. Anyukám megígérte, a krumplisaláta mellé idén annyit süt, amennyit csak szeretnék. Korábban az ünnepeken is kevés étel jutott az asztalra, de idén biztosan több lesz! Bár a nyereményt még nem kaptam meg, van mit ünnepelnünk, szóval remélem, senki nem marad éhes, amikor feláll az asztaltól.”

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek