promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltitkolt szülés: újszülött gyerekével kapták le a gyönyörű színésznőt
Borítókép:  W Magazine
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Második gyermekét hozta a világra Anne Hathaway, de nem sikerült ezt sokáig titokban tartania.

Az Oscar-díjas Anne Hathaway 2012-ben házasodott össze élete szerelmével, Adam Shulman színésszel, akiknek 2016-ban született meg első közös gyermekük, Jonathan Rosebanks Shulman.

A színésznő aztán idén nyáron bejelentette, hogy újra terhes, ám mindezt különös módon tette meg. Anne Hathaway egy korábbi filmje miatt kezdett hízókúrába, ami miatt sokan azt hitték, hogy jön a második gyermek. Akkor azonban még csak a szerep kedvéért kerekedett a pocakja. Mikor már valóban a szíve alatt hordta a babát, erre visszautalva közölte a hírt a követőivel.

„Ez nem egy film kedvéért van. A viccet félretéve, üzenem mindenkinek, aki a terméketlenség poklán megy keresztül: tudjátok, hogy egyik terhességem sem jött össze gond nélkül. Extra szeretetet küldök nektek.”

Anne nem sok képet osztott meg magáról a terhesség alatt, csupán csak néhány kismamás kép látható az Instagram-oldalán. A család még hivatalosan nem közölte a gólyahírt, egy szemfüles lesifotósnak köszönhetjük, hogy kiderült:

Anne Hathaway másodszor is anya lett.

A színésznőt, férjét, és a kis Jonathant az utcán kapták lencsevégre, ahogy babahordozóban viszik újszülött gyermeküket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás