promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi félti az egészségét, nem használ mobilt, de a fenekéről posztolgat
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken él nomád körülmények között, mobilmentesen.

Bódi Sylvi jelenleg a Fülöp-szigeteken segédkezik a tenger és a korallzátonyok megtisztításában, szabadidejében pedig szörfözik. A modell több fotót is posztolt az Instagram-oldalára arról, hogy milyen profin lovagolja meg a hullámokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mesélek Nektek egy kicsit erről a helyről, ahol most vagyok. Egy pici szigeten vagyok, egyszerű, puritán körülmények között élek nagyjából a dzsungelben egy olyan bungallóban, aminek - bármennyire hihetetlen is - csak teteje van, de falai nincsenek. Körülöttem a természet és az élővilág. Az első este picit furcsa volt, mert a sátrazásokat leszámítva sosem aludtam még ennyire a természetben… A szigeten vannak kígyók - többek között köpő kobra is, aminek a mérge halálos - skorpiók és egyéb izgalmas élőlények is, melyektől engem csak az ágyam körüli szúnyogháló határol el. Az első reggeli ébredés csodálatos volt!!! Az ágyból fekve gyönyörködhettem az óceán fölött felkelő napban miközben édes is madarak ébreszgettek finoman énekükkel. A napi teendők mellett marad idő a szörfözésre is, hiszen ez a picinyke önfentartó resort a tengerparton épül és ha vannak hullámok, akkor csak a hónom alá kapom a szörfdeszkámat és víre szállok, mint ahogy éppen itt is. I would like to tell you about the place where I am at now. It is a small island in the Philippines. I live a very basic, simple life here. It might sound strange but my bungalow doesn’t have any walls just roof. I am basically living in the jungle surrounded by nature and wildlife. The first night was a bit weird as I am not used to sleeping like this in nature. The closest I have ever been to sleeping outdoors was camping in a tent. But this is a whole new experience. There are snakes on the island - even spitting cobras - scorpions and other exciting animals, and all I have around me is a mosquito net. My first morning waking up here was mind-blowing!!! I admired the amazing sunrise from my bed while listening the sweet melody of the local birds. Besides the daily chores I still find time to catch some waves as the resort is right on the beach. @cliff_swimwear @surf_lounge @greenbush_sunscreen @sexwaxofficial @mrzogssexwax #Philippines #IslandLife #Nature #SurferGirl #EcoResort #SimpleLife #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

A Fülöp-szigeteken azonban nem csak móka éa kacagás az élet. Erről Sylvi maga számolt be a közösségi oldalán.

„Egy pici szigeten vagyok, egyszerű, puritán körülmények között élek. Nagyjából a dzsungelben egy olyan bungalóban, aminek csak teteje van, de falai nincsenek. Körülöttem a természet és az élővilág. Az első este picit furcsa volt, mert a sátrazásokat leszámítva sosem aludtam még ennyire a természetben… A szigeten vannak kígyók, többek között köpő kobra is, aminek a mérge halálos, skorpiók és egyéb izgalmas élőlények is, melyektől engem csak az ágyam körüli szúnyogháló határol el”

Legújabb bejegyzésében éppen egyik "lakótársát" mutatta be, egy kígyót, ami az ő bungalójában húzodott meg.

„Este meg is érkezett az elsö kis látogatóm...Mivel nagyon jól érezte magát a bungalómban, s én sem rángattam ki a farkánál fogva, reggelig itt is maradt..."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Este meg is érkezett az elsö kis látogatóm...Mivel nagyon jól érezte magát a bungallómban, s én sem rángattam ki a farkánál fogva, reggelig itt is maradt...(2. kép)Na, de vannak itt más történések is...Nem elég, hogy a világ vége után vagyok kettővel, még a telefonom is bemondta az unalmast…A megérkezésem utáni első reggel úgy döntött,hogy ő itt pihenni akar és azóta nem lehet bekapcsolni.Egy pillanat erejéig bosszúságot éreztem,hiszen megszoktam,hogy van telefonom és ezen keresztül tudom a családommal,barátaimal tartani a kapcsolatot…plusz Nektek is szeretek beszámolni az élményeimről…és részben munkaeszközöm is az internet.Aztán nemcsak hogy gyorsan elengedtem a dolgot,hanem el is mosolyodtam, mert eszembe jutott,hogy ismét megvalósult amire gondoltam…Az elmúlt 2 hétben nagyon sokat töprengtem azon,hogy hogyan tudnám minimalizálni (bár a legjobb zéró közelire csökkenteni lenne-végülis ez most megadatott)a mobiltelefon használatát…?!Ugyanis lesokkol az amit látok magam körül nap,mint nap…függetlenül attól,hogy a világ mely szegletében járok…Repterek, utcák, éttermek stb…mindenkinek a kezében van a telefonja,úgy, mintha az élete függne tőle.Amúgy kb.valahol így is van,csak pont fordítva.Nem elég hogy a szervezetre egészségtelen elektromágneses sugárzást bocsát ki a mobiltelefon(mondjuk én ezt megoldottam speckó védelemmel),de a legújabb kutatások azt is kimutatták,hogy a kütyükből(laptop, mobil, tablet stb.)áradó kék fény retina károsodást is okoz.“Kérj és megadatik.”Valószínűleg az Univerzum megérezte,hogy én tiszta szívből szeretnék leszakadni a saját telefonomról,s valóra váltotta ezt az óhajomat…Abban azért bízom, hogy ha majd újra visszatérek a civilizációba,sikerül majd életet lehelni bele és legalább a telefonban tárolt fényképeimet vissza fogom kapni. Szerencsére van laptop is nálam,így nem vágtam magam teljesen el az online világtól,de mivel ezt csak naponta kétszer kapcsolom be,így sokkal kevesebb időt töltök a virtuális világban és én ezt nagyon élvezem.Éljen a régi analóg világ!!!Ti is látjátok, hogy mennyire beszippantják az embereket a mobiltelefonjaik?Szinte mintha mindenkinek hozzánőtt volna a kezéhez… #IslandLife

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Persze amellett, hogy Sylvi igyekszik rendszeresen beszámolni a történésekről és az élményeiről a követőinek, próbálja minél inkább visszafogni a telefonozást. Bár részben a munkaeszköze, mégis a mellőzésére ösztönzi az a szomorú tény, hogy a mai világban nem tudunk meglenni a telefonunk nélkül. Mindezek mellett egészségügyi okai is vannak, hogy Sylvi így gondolkodik.

„Nem elég, hogy a szervezetre egészségtelen elektromágneses sugárzást bocsát ki a mobiltelefon (mondjuk én ezt megoldottam speckó védelemmel), de a legújabb kutatások azt is kimutatták, hogy a kütyükből (laptop, mobil, tablet stb.) áradó kék fény retina károsodást is okoz"

Mindezek ellenére Sylvi szeretne örömet okozni követőinek azzal, hogy gyakran posztolt magáról. Mint például ezzel a víz alatti képpel, ahol megcsodálhatjuk a modell fenekét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@cliff_swimwear #Ocean #UnderwaterPhotography #BlueElement #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás