Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Három évig tartott Feke Pál és Gyenesei Leila házassága

Három évig tartott Feke Pál és Gyenesei Leila házassága

Színes

Három évig tartott Feke Pál és Gyenesei Leila házassága

Színes

TK 13:03

Feke Pál egy Facebook-posztban jelentette be, hogy külön utakon folytatják Gyenesei Leilával.

A Bors értesült róla elsőként, hogy a népszerű színész-énekes Feke Pál, és a kétszeres világbajnok öttusázó Gyenesei Leila válik. A lapnak nyilatkozott egy informátor, aki közel áll a családhoz:

„Sajnos a házasságuk megromlott, egy ideje már nem is élnek együtt. Leila a kislányukkal elköltözött Palitól. Azt nem mondom, hogy Pali szomorúan rója a színház kihalt, félhomályos folyosóit, de nyilván mindenkit megvisel egy ilyen helyzet. Leilán sem vettek észre semmit a kollégái, amikor műsort vezetett a DIGI Sporton.”

Péntek este a Sport 24-ben... #sporthírek #mamégmunka #devégeahétnek #mindjartgyereknap #yuhuuu #Mimi

dr. Gyenesei Leila (@leilagyenesei) által megosztott bejegyzés,

A lap azt írja, hogy az információval megkeresték Feke Pált, aki nem akart nyilatkozni nekik, majd nem sokkal később Facebook-oldalára az alábbi közleményt tette ki:

Kedves Barátaink, Ismerőseink és a Sajtó Tisztelt Képviselői!
Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel gyermekünkre, valamint a fentieket tudomásul véve, tartsák tiszteletben magánéletünket. Mégértésükre számítva, e témában a továbbiakban egyikünk sem kíván nyilatkozni.
Tisztelettel: Gyenesei Leila és Feke Pál”

Gyenesei Leila és Feke Pál két év ismeretség után 2016 nyarán házasodott össze, 2017 augusztusában pedig megszületett közös kislányuk, Mimi.

Borítókép: 24.hu