promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: a Marvel sztárja leborotválta a fejét
Borítókép:  Daily Star
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mégis mi történt Evangeline Lilly-vel, hogy ezt tette magával?

Tom Holland nemrég posztolt az Instagramon egy képet magáról, amiben teljesen le van borotválva a haja. Ő ezt a Cherry című film miatt tette, amit a Marvel kedvenc rendezői, a Russo-testvérek készítenek.

 

Arra viszont nincs magyarázat, hogy Evangeline Lilly miért tette magával ugyanezt. A színésznő ugyancsak nem ismeretlen a Marvel-rajongók számára, hiszen ő játssza Darázst, emellett láthattuk a Lost című sorozatban, vagy A hobbit 2. és 3. részében.

 

A színésznő szintén az Instagram-oldalán posztolt ki több képet és videót arról, hogy éppen a haját vágja le, végül jött a nyírógép.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello . It’s a BEAUTIFUL day.

Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) által megosztott bejegyzés,

Lilly új frizurája sokak tetszését elnyerte, de néhányan aggódva érdeklődnek felőle. A színésznő mindenkit megnyugtatott, az egészsége remekül szolgál, és nem is szerep kedvéért vált meg a hajától, csak most ilyen kedve van.

A színésznőt legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban láthattuk, de biztos, hogy nem utoljára bújt a Darázs kosztümbe. Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy a Hangya 3. része a Marvel 5. fázisában fog debütálni, amiben több mint valószínű, hogy Lilly is szerepet fog kapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás