promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior állítja, hogy nem követel tartásdíjat gyermeke anyjától
Borítókép:  L.L. Junior egy koncerten még a tragédiát megelőzően. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy vihart kavart az a csütörtöki állítás, miszerint L.L. Junior tartásdíjat követel gyermeke anyjától.

Portálunk is beszámolt arról az új fejleményről, miszerint L.L. Junior tartásdíjat követel a tragikusan elhunyt gyermeke édesanyjától.

 

A megjelent hírek sokakban visszatetszést keltettek, így a népszerű énekes megszólalási lehetőséget kért a Borstól, amit a lap biztosított is számára. Ebben leszögezi, hogy szó sincs arról, hogy tartásdíjat követelne. A lap munkatársainak megmutatta a bíróságnak eddig benyújtott papírokat, és ebben nincs szó arról, hogy L.L. Junior tartásdíjat követelne.

„Szeptember közepén nyújtottuk be azt a beadványt, amiben feketén-fehéren szerepel, hogy nincs semmiféle pénzügyi követelésem Csillával szemben. Ezt a beadványt Csilla és az ügyvédje is látta, hiszen egy igen fontos irat volt. Ebben van szó az ideiglenes intézkedés iránti kérelemről, hogy a per idejére helyezzék el nálam a gyermeket. Ilyenkor a bíróságnak nyolc napon belül meg kell tennie a szükséges intézkedést, felhívással kell kiküldenie a másik félnek ezt a papírt. Vagyis Csilláéknak mindenképpen látniuk kellett. Körülbelül két hete egyébként megállapodtunk abban, hogy egyik fél sem nyilatkozik addig, amíg le nem zárul a kisfiú halála ügyében indult vizsgálat. Arra törekedtünk, hogy megegyezés legyen a gyermekelhelyezés ügyében is. Még sincs nyugtunk, megint jön egy ilyen nyilatkozat, aminek na­gyon komoly hatása van az életünkre”

– mondta L.L. Junior.

Döbbenet ! Az első képen a HAZUGSÁG ! A második képen a beadott keresetben levő IGAZSÁG!!!

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Majd a zenész hozzátette, hogy ezen nyilatkozat után ismeretlen édesanyák estek neki közösségi felületein:

„Édesanyák tucatjai szapulnak a közösségi oldalakon, mindenki engem ostoroz, hogy bánhatok így a gyászoló édesanyával. Én, kérem, a lehető legjobban bánok vele, és legyenek szívesek, ne felejtsék el azt sem, hogy én meg egy gyászoló édesapa vagyok. Nekem ugyanolyan rossz. Itt nincs kevésbé szenvedő fél, mindannyian megszenvedjük ezt, itt mindenkinek megszakadt a szíve. Csilla egyébként akkor találkozik Lacikával, amikor csak akar. Ennek ellenére ezen a héten még nem is kereste. Utoljára pénteken látta őt, vasárnap beszéltek telefonon. Egyébként mindenben megegyezésre törekszünk, de na­gyon nehéz, ha a másik fél nem partner benne.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás