promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Verának a Jézuska hozta meg a szerelmet
Borítókép:  Tóth Vera és barátja, Pauli Zoltán. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Vera a szerelmi életéről és az anyaságról is megosztotta gondolatait a Story magazinnal.

Tóth Vera sok mindent megoszt közösségi oldalán, a magánéletéről kevesebbet beszél. Nem is olyan régen, egy elgondolkodtató bejegyzést tett közzé az Instagramon.

 

A Story azonban kíváncsi volt az énekesnő magánéletére, és kiderült, hogy Pauli Zoltánnal, egy vidéki panzió-étterem tulajdonosával jár már tíz hónapja.

„Tavaly télen a családommal töltöttem a szentestét. Nem volt bennem szomorúság, hogy pár nélkül vagyok. Másnap a barátaimmal sétálgattam Budapesten, majd a Bazilikánál botlottam Zoliba. Már ismertem őt rendezvényekről. Csatlakozott hozzánk, egy borozóban beszélgettünk tovább. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltűntek mellőlünk a többiek, annyira belemerültünk egymásba, és ez így is maradt. Érdekes, misztikus helyzet volt, szinte földöntúli. Amikor az ember hirtelen találkozik a saját sorsával. Ilyesmi csupán egyszer adatik meg az életben. Vagy egyszer sem. Zolinak azóta is ott áll a karácsonyfa a szobájában. Mert azóta van karácsony, amióta találkoztunk...”

Nem is kérdés, hogy a gyermekvállalás is szóba került már, azonban Tóth Vera ezzel kapcsolatban óvatosan fogalmazott:

„Természetesen szeretnék egyszer gyereket, de még csak tíz hónapja vagyunk együtt Zolival! Vallom, egyelőre ismerkedjünk, utazgassunk, a család is alakul majd magától. Nem vagyunk erre rágörcsölve. Örülünk, ha lesz bébi, szeretettel fogadjuk, de nem beszélünk róla nap mint nap.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás