promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztárral készített közös képet Ördög Nóra és Szabó Erika
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Október 1-én tartották meg a Pesti Magyar Színházban az erzsébetvárosi filmnapot.

Ördög Nóra több hete újra képernyőn van, ugyanis ő vezeti a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második évadát. Ennek kapcsán többen megvádolták azzal, hogy kivételezik bizonyos versenyzőkkel. Hogy mit válaszolt a műsorvezető a támadásokra, azt az alábbi cikkben elolvashatjátok:

Természetesen nem csak tévés műsorokat vezet Ördög Nóra, hanem rendezvények vezetését is elvállalja. Így esett meg, hogy az erzsébetvárosi filmnapra több színész és világsztár is ellátogatott, az est háziasszonya pedig a népszerű műsorvezető volt. Ha már így alakult, akkor Ördög Nóra egy gyors fotózásra össze is állt az egyik sztárral, aki nem más, mint a híres olasz színésznő, Claudia Cardinale.

Nem olyan régen a népszerű színésznő, Szabó Erika is megosztotta közösségi oldalán a közös fotót, amit Claudia Cardinaléval készített.

[[insta2]]

A tunéziai születésű színésznő a '70-es, '80-as évek egyik legnagyobb és legismertebb olasz színésznője volt, aki szerepelt Federico Fellini 8½ (1963), valamint Sergio Leone Volt egyszer egy Vadnyugat (1968) című filmjében is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás