promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis időnként vágyik a drogra
Borítókép:  Curtis, és felesége, Kriszti, és fia. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis a Spektrum Home NőComment című műsorának volt a vendége, ahol a műsorvezető, Ábel Anita kérdezett rá a rapper függőségére.

Egy hónappal ezelőtt Curtis is belépett a harmincasok klubjába.

 

A rapper volt a vendége a Spektrum Home-on futó NőComment című műsor legutóbbi adásának vendége – vette észre a Bors. Ábel Anita, mint műsorvezető a felvétel egy pontján nem kertelt, és Curtisnek szegezte a kérdést:

„Szabó Győző volt az első magyar híresség, aki elmondta, hogy neki is elég súlyos drogproblémái voltak. Ő azt mondta: tulajdonképpen azt gondolja, hogy ő még most is drogos, csak egyszerűen már nem használja ezt a szert, de nagyon sokszor gondol még arra az állapotra, feljön benne. Te hogy vagy ezzel? Te is ugyanezt mondod?”

A rapper helyeslően bólogatott, majd így felelt:

„Persze! Szerintem a Győző meg én is, akik ilyen szinten fogyasztottak tudatmódosító szereket, azoknak mindig is figyelniük kell erre. Amint mondtam, na­gyon sok em­bert eldobtam, vannak olyan emberek, akiket ha látok Facebookon vagy bármilyen képet, már az ugrik be. De nem, nem lehet! Vagy ha olyan helyre megyek, meghallok egy olyan számot, akkor így előjönnek ezek a dolgok. Hat hetet voltam bent, de most is heti három alkalommal járok gyűlésre.”

Irány Miskolc!!! Találkozunk ma a Block Bistroban @blockklub

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A témával kapcsolatban a lap megkereste Zacher Gábor toxikológust, aki a következő gondolatokat fogalmazta meg:

„Világéletében függő marad. Úgynevezett absztinenciális függő marad, vagyis szermentes függő. Maga a függőség nem gyógyítható állapot. Azt el lehet érni, hogy valaki tartósan szermentes maradjon, az hogy ez egy év, két év vagy harmincöt év, ezt előre nem tudjuk. Ahogy szoktuk mondani: ha valaki felszív egy csík kokaint, attól ő nem lesz függő. Viszont ha egy függő megint elkezd cuccozni, akkor az a második-harmadik szívás után már ugyanoda juttatja vissza. Ilyenkor igen komoly önfegyelem kell, hogy azt tudja mondani: kösz, nem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás