promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa férjének egy hónapon belül el kell hagyni az országot
Borítókép:  Krishan, Demcsák Zsuzsa szerelme. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krishan turistavízuma október 22-én lejár, akkor mennie kell: ha lesz esküvő, ha nem.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Demcsák Zsuzsa a TV2-n futó Ázsia Expressz második évadának forgatásán ismerkedett meg Krishannal, akivel össze is házasodtak, Kandász Andrea közreműködésével.

Visszatérve Magyarországra Demcsák Zsuzsa elmondta, hogy szerelmével ők ezt az esküvőt hivatalosnak fogadják el. Azonban Krishan édesapja egy hindu pap, így ő fogja a párt hivatalosan összeadni Indiában.

A Ripost utánajárt a dolgoknak, és egy bevándorlási jogász segítségével tisztázta Krishan magyarországi helyzetét:

„Ha egy harmadik országból érkezett állampolgár házassági szándékkal érkezik Magyarországra és a kilencvennapos turistavízumának lejárta előtt megköti a frigyet a magyar állampolgárral, kezdetét veszi egy új kör. Ez a januárban szigorodott szabályozás értelmében annyit jelent, hogy vissza kell térnie a saját hazájába és a magyar konzulátuson be kell adnia egy új vízumkérelmet, melynek az átfutási ideje hetven nap. Ez idő alatt biztosan nem térhet vissza a házastársához. Az új vízum birtokában újra beléphet az ország területére, és ezután veheti át a családegyesítő vízumot, ami öt évre érvényes, de folyamatosan meghosszabbítható.”

Krishan turistavízuma október 22-én jár le.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás