promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jolly már fellépni sem hajlandó feleségével, Suzyval
Borítókép:  Jolly és Suzy, amikor közösen léptek fel. Forrás: noihirek.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus végén még az a hír járta, hogy Jolly és Suzy újra együtt vannak.

Szeptember elején Jolly állítólagos exbarátnője kitálalt az énekessel való kapcsolatáról. Portálunk elérte a lányt, aki nekünk viszont azt állította, hogy ő senkinek sem nyilatkozott.

Néhány napja bejárta a sajtót, hogy Jolly és Suzy – bár megpróbálták – házassága menthetetlen. A Bors most azt írja, hogy már a közös fellépések is veszélybe kerültek, bár a cikkben leírják: Jollyval és Suzyval érdemben nem tudtak beszélni. A portál állítja, hogy

„szemérmetlenül nagy pénzt kaszál egy-egy fellépéssel Jolly és Suzy, a válás előtt álló mulatós zenészek mégsem hajlandók együtt fellépni. Jolly ráadásul már új duettpartnert is talált magának a szőke ciklon helyett.”

A Bors informátora szerint

„múlt hét végi közös koncertjükre is csupán Jolly érkezett meg, és a bennfentese szerint ez nem volt véletlen. A duó egy sportcsarnokban lépett volna színpadra, de a feleség – lerobbant autójára hivatkozva – lemondta a bulit.”

A lap úgy tudja, hogy közös fellépéseket már nem vállalnak. Eddig egy 45 perces fellépésért 300 ezer forintot kértek, plusz kilométerenként 100 forint útiköltséget. A lekötött koncerteket még megtartják, ám utána külön folytatják.

Eközben Jolly már lecserélte Suzyt, az új duettpartnere a tizenhét éves fia, Szilveszter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás