Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy embernek köszönhető, hogy talpra állt Vajna Tímea fánkozója

Egy embernek köszönhető, hogy talpra állt Vajna Tímea fánkozója

Színes

Egy embernek köszönhető, hogy talpra állt Vajna Tímea fánkozója

Színes

TK 13:50

Kiderült, hogy alkalmazottai csúnyán meglopták Andy Vajna özvegyét.

Nagy dérrel-dúrral jelentették be anno, hogy Vajna Tímea Mr. Funk néven fánkozót nyit, amit sikerült is valamilyen szinte működtetni. Andy Vajna halála azonban megtörte Vajna Tímeát, aki a nehézségek ellenére próbálta egyenesben tartani a céget – írja a Ripost.

A vállalkozásnak átlagosan 40 alkalmazottja van. A volt filmmogul halálát követően felmondási hullám indult el a cégnél, így Vajna Tímeának új embereket is fel kellett vennie. Azonban a gyász nehezítette a mindennapokat, és ezzel párhuzamosan a tulajdonos át is világította a fánkozót. Ekkor derült ki, hogy Vajna Tímea cégének vezetői gyakorlatilag szétlopták a vállalkozást.

Ezek után döntött úgy a tulajdonos, hogy felkéri a cég vezetésére húga férjét, Visváder Tamást. A férfinak nagyjából fél év alatt sikerült nullára hozni az addig veszteséges boltot. A következő cél, hogy nyereségessé is tegyék a fánkozót. A Ripost kiemeli, hogy az eddigi növekedést a nyári időszakban sikerült elérni, ami alapvetően nem fánkszezon, így sokat remélnek az őszi hetektől.

„Korábban többször elhangzott, hogy az átlagosnál drágábbak egyes termékeink, de optimalizáltuk a termelést. a drágább fánkok pedig ki is kerültek a kínálatból”

– mondta a lapnak Visváder Tamás.

Vajna Tímea sógora hozzátette, hogy végre sikerült egy kellemes, családi hangulatú fánkozót összehozni, ahova szívesen járnak be az alkalmazottak, és a vendégek is.

Borítókép: Vajna Tímea. Forrás: Lokál